16 ago 2007, 22:03

Само две очи 

  Poesía
928 0 5

Само две очи

Две хубави очи

останаха далече!

Две греещи звезди

останаха да светят

в сивотата на тъжния ден!

Две устни парещи

ги няма!

Две жарки ръце

ме обгръщат

от реката на изтичащото време!

Две думи

изгарят мислите ми!

Обичам те!

15.04.2004 Николай Иванов

© Николай Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??