27 мая 2015 г., 23:28

Само ела... 

  Поэзия
424 0 1

 

 

 

В някоя приказна вечер,

ако решиш

     да се върнеш при мен,

не искам звездите 

                              да гледат

как слагам длан на очите ти,

за да те приспя

                            и да чуват 

какво ти споделям

             за моя сън в самота...

Когато заспиш 

                              ще те омая,

ще омагьосам твойта душа

с мъжки дъх 

                         събрал за нея

букетче цветя

                от някакъв стих...

Ти само ела...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • За съпричастието ти благодаря Анастасия!
Предложения
: ??:??