1 апр. 2020 г., 07:56

Само миг 

  Поэзия
721 5 7

От твойта обич само миг поисках
и в този миг аз цяла се побрах,
една любов в сърцето ми притихна,
забравих що е болка или страх!


И, ето ме, смалих се до забрава,
сега съм като пролетно цветче,
от по́вея на вятър се разпадам,
прераждам се в душата на дете.

 

© Руми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??