19 мая 2022 г., 06:53  

Само питам 

  Поэзия » Другая
261 3 4

А днес усмихна ли се на дете?  

Погали ли бездомно куче?

Посмя ли се безгрижно, от сърце?

Успя ли нещо да научиш?

 

Зарадва ли те нечий чужд успех?

Можа ли да простиш за рана?

Или за тебе беше просто ден,

един от всичките останали?

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??