19.05.2022 г., 6:53 ч.  

Само питам 

  Поезия » Друга
256 3 4

А днес усмихна ли се на дете?  

Погали ли бездомно куче?

Посмя ли се безгрижно, от сърце?

Успя ли нещо да научиш?

 

Зарадва ли те нечий чужд успех?

Можа ли да простиш за рана?

Или за тебе беше просто ден,

един от всичките останали?

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??