25 апр. 2013 г., 17:23

Само по бельо... 

  Поэзия » Любовная
536 0 1

Само по бельо...

Харесвам да си само по бельо.
Така си някак уязвима.
Красива си и само по палто,
в душата ти когато не е зима..

Докосвам те с потрепващи ръце.
Настръхнала си цялата в очакване
и в битката за твоето сърце
ще легнем на чаршафи. Да ги мачкаме!...

Дантели не обичам, нито жартиери,
нито прехвалени марки и мода,
нека е семпло, без бариери,
първо Жена си, но после си гола...

Щом стигнем дотук, какво ни остава?
В леглото сме равни. Хвърли суетата!
После ще станем добрите познати,
които се любят със страст в тишината...

23.04.2013
Д. Антонов (diester)

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??