В този кучи, кучи живот,
поне да имах кучешки зъби...
Да разкъсам врата на идиота,
който има какво да загуби!
През трупа му да хукна със бяс –
стръв надушил в прогнилия корен,
припомнил си всъщност, че аз
съм роден за да бъда свободен!
© Кольо Колев Все права защищены