26.02.2020 г., 15:51 ч.

Само през трупа си 

  Поезия
551 2 2

В този кучи, кучи живот,
поне да имах кучешки зъби...
Да разкъсам врата на идиота,
който има какво да загуби!

 

През трупа му да хукна със бяс –
стръв надушил в прогнилия корен,
припомнил си всъщност, че аз
съм роден за да бъда свободен!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??