3 апр. 2007 г., 21:52

Само тази нощ 

  Поэзия
602 0 2
Дарявам ти тази нощ своето тяло...
Дарявам ти себе си, своята душа...
Изпълни ме... докосни ме...
превърни ме в ефирно цвете бяло...

От сълзите ми пий...
В тях моята мъка погълни...
Знай, че теб няма да те боли...
Знай, само моя е тази болка...
само в мен тя кърви...

Обичай ме... макар да е само тази нощ...
Подари ми своята жестока любов...
Дарявам ти всичко свое...
Люби ме... викай с мен... зови ме...

Искай ме пак и пак...
Твоя съм... за тази нощ...
Не говори... със ръце ми шепти...
Без глас излъжи, че ме обичаш...

А утре, зная, ще си отида...
С болка, скрита дълбоко в душата...
И лицето си с лед ще покрия...
забравяйки за теб и твоята страстна лъжа...

© Ди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??