В тези студени зимни дни
искам да ме стоплиш.
Да сгрееш ръцете ми.
Да се гушна сладко в теб.
И да усетя парфюма ти.
А ти да погалиш косите ми,
да целунеш челото ми
и да сплетеш пръстите си в моите.
Ето за това мечтая!
Да бъдем само двама.
В един нов свят.
В един наш свят.
Само ти и аз...!
© Надежда Т Все права защищены