19 нояб. 2009 г., 19:12

... само за да ти подам ръка... 

  Поэзия » Любовная
579 0 1

При всяка стръмнина в живота ни

ти се предаваше, отказваше да се пребориш,

а беше достоен за това.

А аз бях там, винаги до теб!

Тихо шепнеща, че животът е радост и тъга...

и бих пила от двете стига само да мога да ти подам ръка!

 

 

 

Ден-два лутане, отричане...

и по детски неосъзната вина,

ти идваше, хващаше ме за ръка и сякаш

прелитахме над тази стръмнина!

 

 

 

И беше лед, и беше стон, и безмълвна тъга,

но те обичам така, както не бях и мечтала до сега!

© Красинка кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??