2 апр. 2013 г., 20:28

Само за мъже 

  Поэзия » Другая
668 0 1

Сомо за мъже

 

Когато в лабиринта земен

изгубиш път към любовта,

отново потърси южняка,

с него идва пролетта.

 

Когато те изгарят страсти,

а няма път към любовта,

лицето не покривай с длани,

минава бързо младостта.

 

Не следвай стъпките на другите,

бленува твоята душа,

кривни от правата пътека

и там ще срещнеш любовта.

 

Какво те спира да се влюбваш,

кой казва, че е грях това,

какво да правят с омразата

тез, де наказват любовта.

 

Сега реки преливат бурни,

как бързат мътните води,

но утре вятърът ще стихне,

мъжете ще са пак добри.

 

Вкъщи се завръщай тихо,

измислил глупава лъжа,

но пак не спирай да се влюбваш,

светът е пълен с красота.

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??