31 авг. 2007 г., 19:40

Самота 

  Поэзия
570 0 2


Вървя в тъмнината
и чувствам студа.
С мен е Самотата,
тя е в моята душа.

Единствената ми приятелка
с мен живее сега,
единственият ми враг,
но нали не съм Сама!

© Весела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??