31 ago 2007, 19:40

Самота 

  Poesía
566 0 2


Вървя в тъмнината
и чувствам студа.
С мен е Самотата,
тя е в моята душа.

Единствената ми приятелка
с мен живее сега,
единственият ми враг,
но нали не съм Сама!

© Весела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??