9 июн. 2010 г., 21:42

Самота 

  Поэзия » Любовная
641 0 0

Отново си стоя сама

 в стаята със самотата

 и гледам през прозореца нощното небе.

И то тъгува заедно с мен!

Поглеждам луната

и в нея виждам твоето лице!

Поглеждам звездите

и те ми се усмихват,

сякаш искат да ме утешат!

Плача на прозореца,

а вятърът подсушава ми сълзите!

Единствено НОЩТА

усеща моята самота

и разбира моята тъга!!!

© Хриси Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??