Стоя сама насред света,
о ,Господи, помогни ми
да преодолея таз самота.
Тишина, навсякъде мълчание.
Птиците не пеят,
щурците не свирят.
Само един комин стърчи
в една изоставена фабрика.
И той е самотен като мен.
О, Господи, помогни ми да
преодолея таз самота.
Тишина, мълчание облива
моята душа, когато съм сама.
О, Господи, помогни ми да
преодолея таз самота.
© Людмила Паскова Все права защищены