Jul 3, 2011, 1:14 AM

Самота 

  Poetry
617 0 2

                  Стоя сама насред света,

                  о ,Господи, помогни ми

                  да преодолея таз самота.

                  Тишина, навсякъде мълчание.

                  Птиците не пеят,

                  щурците не свирят.

                  Само един комин стърчи

                  в една изоставена фабрика.

                  И той е самотен като мен.

                  О, Господи, помогни ми да

                  преодолея таз самота.

                  Тишина, мълчание облива

                  моята душа, когато съм сама.

                  О, Господи, помогни ми да

                  преодолея таз самота.

 

 

© Людмила Паскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мерси радвам се че ти харесва .
  • Тъжно е...но понякога се чувстваме самотни и боли...
    Поздрав за стихото
Random works
: ??:??