22 нояб. 2006 г., 21:02

Самотата е любов 

  Поэзия
667 0 8

                     Самотата е любов

 

                               Самотни улици, сама вървя,

                                           самотен светофарът мига.

                              

                              Сама кола със сам шофьор

                                           забързано от някъде пристига.

 

                              Самотен рейс с пътник сам

                                           на крайна спирка спира.

 

                              Сама луна зад облак бял

                                           безмълвно протестира.

 

                              Самотни стъпки чувам аз

                                           на влюбени пред мен.

 

                              И самотата шепне в страст:

                                           Побързай, за любов e време.      

© Евгения Вакарелска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??