14 дек. 2016 г., 00:11

Самозапалима (Само запали ме!) 

  Поэзия
1773 17 26

Не ме превръщай във вода!

Дъждът ме кара да се давя.

От теб до другата вълнá

Ще

ме

изгубиш

във спирала.

 

Сега да съм пожар избрах!

Не

ме

оплитай

във тайфуни!

Ще хвърлиш в моя огън сняг,

когато с капки ме целуваш.

 

Със пръсти търся жарък бряг

и пламък, с който да се слея.

Не ме превръщай във вода!

Аз не потъвам!

                                                                                                                                     Аз             

жи-      

ве-   

я.

 

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??