27 окт. 2019 г., 17:20  

Яко дим 

  Поэзия » Другая
541 4 10

От имане и нямане...Едва ли
и надали, заформи се сапунка.
О, Господи, как мразя сериали!
Да ме пързалят с маски, кръв и слюнка...

 

Сценарият? Банален да ви кажа,
сладникаво разтягани локуми.
Залепвам за дивана, за паважа...
И дама съм...Не зная лоши думи!

 

Рекламите! Спасителна цигара!
Ще липсвам ли, ако в небето хвръкна?
Снимачният екип ще се разкара.
И в здравето ви здравата ще бръкна.

 

Цигарата е толкова горчива,
досущ, като противната ми драма.
Поглеждаме се със стиха накриво...
И ето че изчезвам...И ме няма...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??