5 апр. 2007 г., 10:19

Сбогом 

  Поэзия
643 0 1
 

Как при тебе да се върна,

като нямам сили дори да се обърна.

Всичко, което имах, ти безмилостно отне,

дори разби на хиляди парчета моето сърце.

В дните ми нахлу студена самота.

Лъжа представи ти за любовта.

Всяка вечер звезди ми сваляше

и косите ми нежно галеше.

До последно сляпо вярвах в любовта

и все пак последна умира надеждата.

Аз се молех, плаках - ти не ме разбра.

След години идваш, но късно е, аз не съм сама.

Сега твой ред е да си нежелан,

аз ти казвам само: "Сбогом, стой далеч от мен"...

© Яничка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много емоции има в твоя стих....харесва ми!Дано сега да си щастлива.Желая ти го от сърце.
Предложения
: ??:??