29 мар. 2007 г., 18:47

Сбогом 

  Поэзия
772 0 1

Сбогом

 

Няма болка,

няма пламък,

няма жар…

Сърцето е камък,

скован от болка,

сълзи и мъка…

душата е лед,

Любовта е просто едно минало,

споменът е мъртъв,
 както и ти ,

сбогом...

© Тони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??