Mar 29, 2007, 6:47 PM

Сбогом 

  Poetry
773 0 1

Сбогом

 

Няма болка,

няма пламък,

няма жар…

Сърцето е камък,

скован от болка,

сълзи и мъка…

душата е лед,

Любовта е просто едно минало,

споменът е мъртъв,
 както и ти ,

сбогом...

© Тони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??