12 янв. 2010 г., 12:41

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
970 0 0

Сбогом казвам за сега

на проклетата тъга.

 

Сбогом, безкрайни редове.

Измъчени любовни стихове.

 

Сбогом, чувство несравнимо,

несподелено и непоносимо.

 

Сбогом и на теб, любима!

Колкото те обичам,

ще си остане просто рима.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??