12 ene 2010, 12:41

Сбогом 

  Poesía » De amor
967 0 0

Сбогом казвам за сега

на проклетата тъга.

 

Сбогом, безкрайни редове.

Измъчени любовни стихове.

 

Сбогом, чувство несравнимо,

несподелено и непоносимо.

 

Сбогом и на теб, любима!

Колкото те обичам,

ще си остане просто рима.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??