Тя не каза сбогом на никого.
Просто си тръгна тихо...
И остави спомен в мислите,
любов в сърцето и душата...
Отстъпи пред магията на Новата
и се приготви за равносметка...
Остави в нас искрица доброта.
И Божията светлина над всички...
И вярваме – ще бъде по-щастлив света!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены
И нека всички да сме по-щастливи, и нека да сме по-добри -
предишната година си отива, а новата с надежда ни дари...