21 февр. 2006 г., 13:07

Сбогуване 

  Поэзия
582 0 2

Във празната стая.
На празната маса.
Със празни зеници.
Мълчиш и ме гледаш.
Мълча и те гледам.
А в клетката птици
неистово стенат
и чупят крилата си.
Залезът
разкъсва пердето,
запалва пердето....
Опарени
от мисли и чувства
очите затварят клепачи.
И ти си отиваш.
И аз си отивам.
И няма да плача.
И няма за викам.
И няма да бягам.
Голяма съм...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??