5 мая 2015 г., 00:05

Сбогуване 

  Поэзия
405 0 0




Когато от любов не можеш да заспиш,

в леглото постоянно се въртиш.

И мисли всякакви нахлуват ти в главата, 

за любимия готова си да си дадеш дори душата. 

И знаеш, че това е обич невъзможна, 

любов потайна и греховна, и мислиш планове...

кроиш как собствената си съдба да промениш. 

Да можеш да запазиш любовта

и да не трябва другите да лъжеш за това. 

Да бъде всичко истинско и ясно,

и то тогава ще е още по-прекрасно.

Но знаеш, че такъв сценарий няма,

 а любовта ви е една измама. 

И знаеш вече... краят наближава, 

не искаш никой за това да съжалява.

И от любов не можеш заспиш в леглото,

пак отново се въртиш и мисъл във главата ти нахлува: 

Сърцето трябва с любовта да се сбогува!

 

 

Нети

© Мария Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??