Авторът един е, той е вездесъщ,
има-няма полгодина,
в сайта броди.
Кой?
В бяло са нозете,
с поглед отегчен,
ерудит е-титаничен.
Той!
Ах, благодаря ти!
Как, без теб живях?
Толкова самотно беше.
Вече не.
Познай!
П.С. Всяка прилика с лица и събития е случайна и е плод на художествена измислица.
© Валентин Иванов Все права защищены