Ти промени целия ми свят, цялото ми същество.
Обикнах те от мига, в който тe видях.
Любов от пръв поглед ли?
Смея, смея да твърдя - има я, да.
Беше ми толкова трудно тогава,
а толкова хубаво ми е сега..
Питаха ме: "Защо ти е да вярваш в мечтите?"...
Отвръщах: "Желаеш ли ги истински,
те просто няма как да не се сбъднат"...
И ето че е така...
Заспиваш до мен
и си моята СБЪДНАТА МЕЧТА!
© Марин Маринов Все права защищены