21.11.2012 г., 15:29 ч.

Сбъдната мечта 

  Поезия » Любовна
691 0 0

Ти промени целия ми свят, цялото ми същество.

Обикнах те от мига, в който тe видях.

Любов от пръв поглед ли?

Смея, смея да твърдя - има я, да.

Беше ми толкова трудно тогава,

а толкова хубаво ми е сега..

Питаха ме: "Защо ти е да вярваш в мечтите?"...

Отвръщах:  "Желаеш ли ги истински,

те просто няма как да не се сбъднат"... 

И ето че е така...

Заспиваш до мен

и си моята СБЪДНАТА МЕЧТА!

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??