23 окт. 2014 г., 17:59  

Сбъднати мечти 

  Поэзия » Другая
423 0 0

За Краков тръгнах с интерес,

една мечта да сбъдна своя.

А тя съдбата моя днес,

изпълни ми и втора.

 

Докоснах се до свят човек

и снимка имам в коридора.

С Ламарa, идол и творец,

обичана от всички хора.

 

Дойде и Юри, после Игор,

а Стефче махна ми с ръка.

„Усмивка, ти си вече лидер!”...

Как исках в този миг да полетя.

 

Прекрасно чувство ме обзе,

обичана от спонсорите мои.

И аз ви давам своето сърце,

изпълнено с любов към Тианде.

 

Обичам Раче, Стефче, Нели,

Нелина, Красето и Дори.

Съдбата с тези хора без предели

врати с  успехи  ще отвори.

 

20.10.2014г.
©shon

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??