12 окт. 2007 г., 21:16

Счупен свят 

  Поэзия
1117 0 9
Две души по различни пътища
гонят вятъра лудешки.
Две сълзи, изгубени в нощта,
се търкалят край изпуснати въздишки.

Счупен свят, разпръснат по земята,
събирам къс по къс в ръката.
Счупени мечти разпиляват сърцата -
така изчезва само любовта.

Посоката за мен сега не е една.
Пътищата  към теб са безброй.
Аз не исках да бъда сама, 
но за мен ти не беше той.

© Диди Ф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??