Аз повярвах, аз успях,
страховете си преодолях.
Вярвах в душата, вярвах в сърцето
трудно беше, дълъг път извървях,
но вярата си не напуснах аз.
Вяра в този, вяра в онзи
не допуснах аз.
Вяра имах единствено и само в „Аз-а‘‘!
© Дамла Все права защищены