17.08.2017 г., 7:54 ч.

Себевярване 

  Поезия » Философска
780 2 1

Аз повярвах, аз успях,

страховете си преодолях.

Вярвах в душата, вярвах в сърцето

трудно беше, дълъг път извървях,

но вярата си не напуснах аз.

Вяра в този, вяра в онзи

не допуснах аз.

Вяра имах единствено и само в „Аз-а‘‘!

© Дамла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отречи се от онова, което те влече."Не се привързвай!"-основно правило на древните мислители.
Предложения
: ??:??