9 нояб. 2011 г., 20:52

Седеммилиардният жител 

  Поэзия » Юмористическая
422 0 4

Седеммилиардно бебе

на Земята се роди!

Сперматозоиди гледат

завистливо отстрани!

 

Бързат морни яйциклетки

някой да ги заплоди!

Но... часът за равносметка

е настъпил – се ла ви!

 

А пък тука, в махалата,

никой нищо не брои!

'Щото всички от родата

заедно броим до три!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??