21 июн. 2010 г., 15:33

Седенка гейт 

  Поэзия » Гражданская
639 0 0

"Дай да разваляме седенката!

Дай да разваляме седенката!"

СЕДЕНКА ГЕЙТ!

СерГей

Станишев,

Вълчев,

Орешарски-Размотарски

чашата преляли!
Събуждат се масите заспали.

Срещу политическата мафия се те надигат

и шум чак до облаците вдигат:
"Всичките министри, депутати

от утре - със учителски заплати!"

Скандират те: "Оставка!"

ОСТАВКА!!!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??