15 июл. 2019 г., 09:21

Седмоднев 

  Поэзия » Любовная
716 11 22

И ще дойдат дните на предела.

Край тях ще кретат нощи несподелени.

Небето отново пак ще ни повика –

душите ни ще полетят като птици...

Но бих могъл сред ятото да те изгубя!

А може би: ще те опазя в себе си-илюзия,

останала при топлите ни земни чувства?

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??