Jul 15, 2019, 9:21 AM

Седмоднев 

  Poetry » Love
715 11 22

И ще дойдат дните на предела.

Край тях ще кретат нощи несподелени.

Небето отново пак ще ни повика –

душите ни ще полетят като птици...

Но бих могъл сред ятото да те изгубя!

А може би: ще те опазя в себе си-илюзия,

останала при топлите ни земни чувства?

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??