17 февр. 2009 г., 18:39

Сенки под свещта 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Нежното лице,

двете й ръце,

в една прегръдка -

миг замръкна.

 

Спомени в нощта,

сенки под свещта,

сляпост и вина,

обич в тишина.

 

Сърце изстива,

душа заспива,

радост във тъга...

исках те сега.

© Дон Кихот Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??