17.02.2009 г., 18:39 ч.

Сенки под свещта 

  Поезия » Любовна
468 0 0

Нежното лице,

двете й ръце,

в една прегръдка -

миг замръкна.

 

Спомени в нощта,

сенки под свещта,

сляпост и вина,

обич в тишина.

 

Сърце изстива,

душа заспива,

радост във тъга...

исках те сега.

© Дон Кихот Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??