14 апр. 2012 г., 19:49

Сергей Игнатов 

  Поэзия » Гражданская
514 0 0

Във Видин в училище чалга се пей.

Цигански кючек там се лей.

Кой пей? Азис пей.

Похвали го министърът Сергей.

Бисер засия като лъчезария

в родната страна България.

Училището се казва... "Софроний Врачански".

Не сме имали такъв будител великански!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??