Apr 14, 2012, 7:49 PM

Сергей Игнатов 

  Poetry » Civilian
463 0 0

Във Видин в училище чалга се пей.

Цигански кючек там се лей.

Кой пей? Азис пей.

Похвали го министърът Сергей.

Бисер засия като лъчезария

в родната страна България.

Училището се казва... "Софроний Врачански".

Не сме имали такъв будител великански!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??