4 июн. 2011 г., 11:39

Сериалът 

  Поэзия » Гражданская
406 0 0

                   СЕРИАЛЪТ

 

Свалихме Петолъчката

           с Короната и Феса,

                       окачени на лъчите!

 

Окачихме на челото ГЕРБ

                 с Надежда, грейнала

                                            в очите...

 

Уви! Оказа се - това е само

        Новата поредна серия

               от сериалът

                     "Българска мизерия"...

 

Сериал проточен цели

         шестдесет и пет години,

                    като поле осеяно

                              с пехотни мини...

 

Омръзна ми през целия живот,

                да ме подмята самолет

                            със ЛОШ пилот...

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??