26 дек. 2007 г., 15:47

Сестрата на Дявола 

  Поэзия » Любовная
1376 0 14
Разбрах, че друга си намерил.
Била с красиво, ангелско лице,
очите й по-сини от водата,
в косите й играел вятър със жита.

А помниш ли целувките горещи,
които ти дарявах през нощта?
А пламъчетата от Ада, които бях си взела,
когато пред теб разкривах моята душа?

Ако аз бях Дявола,
за тебе ангел е тя.
И не забравяй, че съм на Луцифер сестра!
Ако ангелите в Рая много са, то в Ада един е Сатана!



© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??