6 авг. 2020 г., 20:58  

Сган 

  Поэзия » Гражданская
534 0 0

Бедният нещастен народ

потиснат е и страда.

Напряга сетни сили и пот

от лицето му пада.

 

Смазан, унизен, отруден -

за правда напразно мечтае,

че вместо да мисли, да е буден -

цялата нагла сган трае.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??