6.08.2020 г., 20:58 ч.  

Сган 

  Поезия » Гражданска
569 0 0

Бедният нещастен народ

потиснат е и страда.

Напряга сетни сили и пот

от лицето му пада.

 

Смазан, унизен, отруден -

за правда напразно мечтае,

че вместо да мисли, да е буден -

цялата нагла сган трае.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??