1 авг. 2024 г., 10:13

Шампионско 

  Поэзия
56 0 0

Ш А М П И О Н С К О 

 

На малка България

големите шампиони

разнасят славата ѝ

по зали и стадиони.

 

И се носи вред по света

на Родопа омайната песен,

повеят от гората на родният ни Балкан

и заветът Космополитен на Левски...

 

01.08.2024 г., гр.Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??