Aug 1, 2024, 10:13 AM

Шампионско 

  Poetry
55 0 0

Ш А М П И О Н С К О 

 

На малка България

големите шампиони

разнасят славата ѝ

по зали и стадиони.

 

И се носи вред по света

на Родопа омайната песен,

повеят от гората на родният ни Балкан

и заветът Космополитен на Левски...

 

01.08.2024 г., гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??