16 авг. 2015 г., 22:28

She, The Willow 

  Поэзия » Другая
1163 0 2

 

River's almost still
Me, in its embrace
Floating  like a leaf
Beneath the weeping willow
Hanging down my chest
Weary, seeking rest,
Hair is spilling softly
Eyes are closing slowly
With a smile

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??